Kik vagyunk?


Mi vagyunk az a magánkiadó, ahol mindent megkap a könyved, amire szüksége van, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle! Nálunk szerkesztés, korrektúra és rendes tördelés nélkül nem kerül nyomdába a könyv. Úgyhogy ha az a típusú szerző vagy, aki azt gondolja, hogy tökéletest írt, és nem kell hozzányúlni, keress mást! Mert mi mindenképp megnézzük a kéziratot, és ha van vele munka, akkor bizony nem fogod megúszni! (Ha pedig tényleg az a korszakalkotó zseni vagy, akinek nem kell hozzányúlni a kéziratához, annak rendkívüli módon örülünk - nekünk lesz egy zseni szerzőnk, neked pedig kevesebbe kerül a kiadás :D )

Milyen kéziratokat várunk?

Inkább azt mondjuk, mit nem ;) Ezekhez jelenleg nincs megfelelő szerkesztői kapacitásunk, és hidd el, minden könyvnek az a legjobb, ha hozzáértő szerkesztő foglalkozik vele :)

Nem fogadunk: gyermek- és ifjúsági irodalmat (16 éven felettieknek szóló YA-t viszont már igen!), tény- és szakirodalmat, magasirodalmat/szépprózát (a köznyelvben szépirodalom, de middlebrow-t igen!), verseket, hard sci-fit (de sff regényekről az adott szubzsánernek megfelelően egyeztethetünk ;) )

És hogy mennyibe kerül mindez?

A szerkesztés, a korrektúra és a tördelés árait szerzői ívben határozzuk meg, mindig egyedi megállapodás alapján. Egy szerzői ív 40 ezer karakter (szóközzel). Általánosságban egy szerzői ív ára szerkesztéssel, korrektúrával, tördeléssel együtt 40-50 ezer Ft közt mozog.

A borító ára nagyban függ annak bonyolultságától, és a választott grafikustól is, úgyhogy ez jórészt személyes egyeztetés után derül csak ki ;) (általánosságban elmondható, hogy egy borító 20 és 50 ezer Ft között van)

A nyomdaköltséget pedig a végleges oldalszám és a példányszám befolyásolja, erről sem tudunk előre konkrétat mondani.

Ha megtetszettünk, kéziratot tudsz nekünk küldeni

Ha pedig meggyűlt a bajod a marketinggel, és ebben is szeretnél segítséget kérni, szolgáltatásainkat megtalálod


Megjegyzések