Kik vagyunk?

Mi vagyunk az a magánkiadó, ahol mindent megkap a könyved, amire szüksége van, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle! Nálunk szerkesztés, korrektúra és rendes tördelés nélkül nem kerül nyomdába a könyv. Úgyhogy ha az a típusú szerző vagy, aki azt gondolja, hogy tökéletest írt, és nem kell hozzányúlni, keress mást! Mert mi mindenképp megnézzük a kéziratot, és ha van vele munka, akkor bizony nem fogod megúszni! (Ha pedig tényleg az a korszakalkotó zseni vagy, akinek nem kell hozzányúlni a kéziratához, annak rendkívüli módon örülünk - nekünk lesz egy zseni szerzőnk, neked pedig kevesebbe kerül a kiadás :D )
Külső szerkesztővel, korrektorral, tördelővel dolgozol? Szuper, de ebben az esetben is ellenőrizzük a kéziratot, és ha javítani kell, arra bizony meg fogunk kérni.

Milyen kéziratokat várunk?

Inkább azt mondjuk, mit nem ;) Ezekhez jelenleg nincs megfelelő szerkesztői kapacitásunk, és hidd el, minden könyvnek az a legjobb, ha hozzáértő szerkesztő foglalkozik vele :)

Nem fogadunk: gyermek- és ifjúsági irodalmat (16 éven felettieknek szóló YA-t viszont már igen!), tény- és szakirodalmat, magasirodalmat (a köznyelvben szépirodalom, de middlebrow-t igen!), verseket, hard sci-fit és high/heroikus fantasyt (sff regényekről az adott szubzsánernek megfelelően még egyeztetünk ;) )

És hogy mennyibe kerül mindez?

A szerkesztés, a korrektúra és a tördelés árait szerzői ívben határozzuk meg. Egy szerzői ív 40 ezer karakter (szóközzel).
Igen, ez az ár függ attól, hogy mennyire van egyben a regényed. De ha magasabb árat kapsz, az nem jelenti, hogy rossz író lennél vagy hogy a regény rossz, csak azt, hogy többet kell vele dolgozni :)

Fontos, hogy korrektúrát és tördelést csak akkor vállalunk, ha mi szerkesztettük a regényt, illetve ha úgy látjuk, hogy már megfelelően szerkesztett a regény.

Amennyiben nálunk adod ki a könyved:
Szerkesztés: 12.000-15.000 Ft/szerzői ív
Korrektúra: 9.000-12.000 Ft/szerzői ív
Tördelés: 11.000 Ft/szerzői ív

Ha megjelenni máshol szeretnél:
Szerkesztés: 15.000-18.000 Ft/szerzői ív
Korrektúra: 12.000-15.000 Ft/szerzői ív
Tördelés: 14.000 Ft/szerzői ív

A borító ára nagyban függ annak bonyolultságától, és a választott grafikustól is, úgyhogy ez jórészt személyes egyeztetés után derül csak ki ;) (általánosságban elmondható, hogy egy borító 20 és 50 ezer Ft között van)

A nyomdaköltséget pedig a végleges oldalszám és a példányszám befolyásolja, erről sem tudunk előre konkrétat mondani (egy példát azért hozok: egy 480 oldalas könyv 1000 példánya 665 ezer Ft)

Ha megtetszettünk, kéziratot tudsz nekünk küldeni

Ha pedig meggyűlt a bajod a marketinggel, és ebben is szeretnél segítséget kérni, szolgáltatásainkat megtalálod