Sziasztok!

Úgy gondoljuk, hogy ha egy szerző a magánkiadást választotta, hasznos lehet, ha vannak információi akár a különböző írástechnikai fogásokról, akár a kiadás mikéntjéről, akár a marketing lehetőségeiről. Ezért hozunk nektek cikkeket is a fenti témákban.

Három különböző rovatunk lesz: egy szerkesztői, egy írói és egy marketinges. Ezeket oldalt a menüben is megtalálhatjátok :)

Az első cikk pedig arról szól, hogy ihlet vagy elhatározás kell-e az íráshoz, és mit tehetsz, ha elakadtál (igen, ez több megjelent könyv után is előfordulhat :) )

olvashatjátok.

Arról is fontos beszélni, hogy kell-e a szakember, és miért? Szükséged van-e rá? megtudhatod.

Vajon milyen a szerkesztés az író szemével? Mennyire fájdalmas, egyáltalán hogy néz ki a folyamat? megnézhetitek, Judit hogy látja.

Szerintetek kell tehetség az íráshoz? Lehet-e tanulni? elolvashatjátok, mi Tira véleménye.

Az első marketinges cikk pedig arról szól, mit tehetsz már a kiadás előtt a könyvedért. Kíváncsi vagy? olvashatod.

Ezúttal ismét egy marketinges cikket hoztunk nektek, mégpedig arról, hogyan lehet kihasználni a Facebookot, ha író vagy. Judit cikkét olvashatjátok.

Újabb írás érkezett az írói marketingról, ezúttal a moly.hu-ról lesz szó. Összeszedtünk pár hasznos tanácsot arról, hogyan érdemes használni ezt a felületet, és arról is, hogyan nem. A cikket olvashatjátok.

Judit újabb írással készült nektek, ezúttal arról írt, hogy mikor lehet érdemes belevágni egy írói Facebook-csoportba. A cikket olvashatjátok.

Megjegyzések