Szolgáltatásaink

Manapság már nem elég megírni egy jó regényt, el is kell adni azt. Tudjuk azonban, hogy ez nem könnyű. Sokaknak nehezére esik, hogy saját magukat és a művüket reklámozzák, vagy egyszerűen csak nincsenek tisztában a lehetőségeikkel. Bármelyik kategóriába is tartozol, mi segítünk neked.
Nem kompakt megoldásokat ajánlunk, hanem személyre szabott tanácsokat és módszereket, mert hiszünk abban, hogy a marketing akkor lehet igazán sikeres, ha önazonos, illeszkedik az író személyéhez és a művéhez.
A marketinget nem lehet elég korán elkezdeni, így azokat is szeretettel várjuk, akiknek csak ezután fog megjelenni a könyvük. Az írói márka felépítését érdemes már ekkor elkezdeni.

SZOLGÁLTATÁSAINK

1. Egy alkalmas könyvmarketing tanácsadás
- A kiadó íróinak:
ingyenes
- Külsősöknek:
8,000 HUF (1 óra)

Online vagy Budapesten és környékén személyes elbeszélgetés az írók rendelkezésére álló könyvmarketing lehetőségekről, és arról, hogyan lehet sikeresen felépíteni az írói énmárkát. Gyakorlati tanácsok a közösségi média, a könyves felületek és blogok, hírlevelek használatáról, személyre szabott posztötletek, az olvasók elérésének módszerei. (A beszélgetés előtt szükségünk lesz egy rövid bemutatkozásra rólad és a (készülő) műveidről, hogy személyre tudjuk szabni a tanácsadást.)

2. Facebook posztok, hirdetések készítése
- A kiadó íróinak:
3,000 Ft/poszt
7,500 Ft/3 poszt
- Külsősöknek:
4,000 Ft/poszt
10,000 Ft/3 poszt

Ha nincs ötleted, mit posztolj Facebookon, vagy ha hirdetni szeretnél, de nem tudod, milyen poszt lenne hozzá a megfelelő, ebben is tudunk segíteni. Megírjuk helyetted a szöveget, és készítünk hozzáillő képet vagy montázst. Szívesen meghallgatjuk a javaslataidat, de szabad kezet is adhatsz nekünk, ahogy számodra jobb. A posztok írását e-mailes vagy telefonos egyeztetést követően akár 1-2 napos határidőre is vállaljuk.

3. Rendszeres marketing és énmárka mentorálás
- A kiadó íróinak:
9,000 HUF/3 hónap (3,000 HUF/alkalom)
15,000 HUF/6 hónap (2,500 HUF/alkalom)
- Külsősöknek:
18,000 HUF/3 hónap (6,000 HUF/alkalom)
30,000 HUF/6 hónap (5,000 HUF/alkalom)

Ha úgy érzed, hogy nem elég számodra az egyszeri alkalom, válaszd mentor szolgáltatásunkat. Ebben az esetben minden hónapban egyszer leülünk, és átbeszéljük az elért eredményeket, azok alapján pedig segítünk neked összeállítani a következő hónapra vonatkozó terveket. Minden hónapban konkrét Facebook és Instagram poszt ötleteket adunk, segítünk abban, hogy hatékonyan jelen tudj lenni a könyves oldalakon is (Moly). Ha blogolni is szeretnél, segítünk kitalálni, milyen témában írj, bejegyzésötleteket adunk.

4. Szerzői Facebook oldal létrehozása és üzemeltetése
A kiadó íróinak:
20,000 HUF/1 hónap
Külsősöknek:
40,000 HUF/1 hónap

Ha egyáltalán nem szeretnél foglalkozni a közösségi médiával, akkor ezeket a feladatokat teljesen át is vállalhatjuk tőled. Létrehozunk neked egy szerzői Facebook oldalt, vagy átvesszük a már meglévő oldalad kezelését. Kétnaponta posztokat teszünk közzé (fotó/montázs + szöveg), megosztjuk a posztokat a könyves csoportokban, tartjuk a kapcsolatot az olvasóiddal, igény esetén nyereményjátékokat szervezünk, kiposztoljuk az aktuális akciókat. Neked csak annyi a dolgod, hogy rábólints a posztokra. Természetesen ebben az esetben is szükségünk lesz arra, hogy jobban megismerjünk téged és a műveidet is, így hozzád tudjuk igazítani az oldal tartalmát.

5. Moly gyorstalpaló
- A kiadó íróinak:
ingyenes
- Külsősöknek:
5,000 HUF/alkalom

Szeretnél íróként jelen lenni a legnagyobb hazai könyves oldalon, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Segítünk, hogy kiismerd magad, és megmutatjuk, hogyan tudod sikeresen használni az oldalt.

6. Blogger gyorstalpaló
- A kiadó íróinak:
ingyenes
- Külsősöknek:
5,000 HUF/alkalom

Már egy ideje gondolkozol azon, hogy blogot indíts, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Segítünk a technikai kérdésekben, és abban is tanácsot adunk, milyen témákban írj, hogy azzal támogasd a könyvmarketingedet.


Ha kérdésed van, keress minket bátran bármelyik